Vanliga frågor
Spela upp uträkning

Vill du se dina elevers process när de skriver en uträkning? Kika här för att se hur du kan spela upp uträkningar!

Ella avatar
Skrivet av Ella
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland kan det vara givande att kunna se exakt hur en elev tänkt när hen svarat på en uppgift. Därför har du i Magma möjligheten att kunna spela upp dina elevers uträkningar. På så sätt kan du se elevernas tankeprocess, i vilken ordning de utfört de olika stegen i uträkningen, m.m. Såhär gör du!

• Börja med att klicka på en övning.

• Klicka sedan på ett uppgiftsnummer i resultatmatrisen för att komma till en uppgift, eller klicka på en elevs namn för att se just den elevens inlämnade uträkningar och svar på alla uppgifter.

• Klicka dig in på en uträkning.

• Klicka på Spela-knappen.

• Uträkningen kommer nu spelas upp.

• Uppe i det högra hörnet kan du välja att spela upp uträkningen igen, eller att gå framåt eller bakåt i uppspelningen.

Det är bara att höra av dig i chatten om du har frågor eller feedback gällande funktionen!😄