Innehåll & material
Hur lägger jag till böcker i min boklista?

Vill du lägga till en bok/böcker i din boklista som du sedan kan använda för att skapa övningar? Kika här!

Ella avatar
Skrivet av Ella
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Börja med att gå till ditt Bibliotek.

• Till vänster hittar du Böcker du har tillgång till i Magma. Du kan lägga till dessa böcker i din lista -> Min lista som finns längst till höger.

• För att lägga till en bok i din boklista klickar du på Lägg till + -knappen som du kan se under böckerna. De försvinner då ur ditt Bibliotek och flyttas till din lista.

• Du kan även filtrera bland böckerna, där böckerna hör till olika kategorier.

• Du kan öppna och se en boks innehåll när du skapar en ny övning och väljer boken.

• Du kan också ta bort böcker från din boklista, t.ex. om det skulle vara så att du inte vill se Årskursböcker för årskurser du ej undervisar i. För att göra detta klickar du på minus-tecknet till höger om bokens namn.

• Om du råkar ta bort/märker att du saknar en bok, kan du alltså hitta den bland böckerna till vänster - och lägga till den igen.

Tveka inte att höra av dig i chatten om du har frågor, funderingar eller om vi kan hjälpa dig med någonting!😄