Ik gebruik de TCO Box
Zijn het aantal gereden kilometers en de contractduur die in de instellingen zijn vastgelegd van invloed op de leasekosten van de auto's?
Zijn het aantal gereden kilometers en de contractduur die in de instellingen zijn vastgelegd van invloed op de leasekosten van de auto's?
Manon Lambert avatar
Geschreven door Manon Lambert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nee, deze instellingen worden gebruikt om te configureren hoeveel jaar er in het rapport moet worden weergegeven en om de brandstofkosten te berekenen.