Een rapport genereren
Manon Lambert avatar
Geschreven door Manon Lambert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra je toegang hebt tot het gegenereerde rapport, klik je op Start checking om een overzicht te zien van de belangrijkste cijfers met betrekking tot de Total Cost of Ownership (TCO). Je kunt verschillende TCO-waarden bekijken voor maandelijkse, jaarlijkse en volledige contractduur, en ook voor verschillende jaren met behulp van de interactieve cijfers. Dezelfde opties zijn beschikbaar op het tabblad TCO Table.

Je kan door het rapport navigeren door een van de drie tabbladen te selecteren:

Tot slot kun je de toegang tot dit rapport delen via een deelbare link door te klikken op Get a sharable link en vervolgens Copy te selecteren. Dit maakt het gemakkelijk voor anderen om toegang te krijgen tot de Total Cost of Ownership (TCO) informatie voor de vergeleken voertuigen, met beperkte toegang tot de bewerkingsinstellingen, waardoor ze alleen toegang hebben tot het interactieve rapport.

Daarnaast heb je de optie om de TCO-tabel te downloaden in een xlsx-formaat door te klikken op de knop Export as xlsx.

Je kunt eenvoudig door de verschillende secties van de simulatie navigeren met behulp van de bovenste werkbalk die altijd beschikbaar is.