Du trenger ikke konfigurere noe for å bruke denne funksjonen. Du kan bare starte Siri og si:

• "Minn meg på å ringe Thomas med Mente"

• "Legg til smør i Mente"

Oppgavene vil da havne i innboksen i Mente.

Du kan også si:

• "Legg til smør i handleliste i Mente"

Det forutsetter at du har en liste kalt "Handleliste". Pass på å uttale navnet på listen riktig, dvs. "Handleliste" og ikke "Handlelista".

Viktig: du må huske å si "med Mente" eller "i Mente" til slutt. Dersom du glemmer dette, eller Siri ikke får det med seg, vil oppgaven opprettes i den innebygde Påminnelser-appen i stedet for Mente. Dette skyldes en begrensning på iOS hvor Apple ikke tillater å sette en annen standard app for lister.