Totes les col·leccionsAjuda General
Recuperar usuari i/o contrasenya

En aquest article expliquem com podem recuperar l'usuari i/o la contrasenya, si hem oblidat les nostres claus d'accés.

Paula Picón avatar
Escrit per Paula Picón
Actualitzat fa més d’una setmana

Si no recordeu les vostres dades d'accés a Metacontractes, hi ha dues maneres de recuperar-les:

1. Contactant amb suport al 952 02 02 22.

2. Des de la pàgina d'inici, a la finestra d'inici de sessió, premeu "Recuperar contrasenya".

Hi ha tres escenaris possibles per recuperar la contrasenya amb aquesta darrera opció:

• Si recordes l'usuari però no la contrasenya: Introdueix el CIF de la teva empresa, el nom d'usuari i l'adreça de correu electrònic que tinguessis associada (si en tens més d'una, en pots introduir qualsevol).

• Si no recordes ni l'usuari ni la contrasenya: Introdueix el CIF de la teva empresa, el CIF de l'empresa principal per a la qual vols accedir, i l'adreça de correu electrònic que tinguessis associada a l'usuari (si en tens més d'una, en pots introduir qualsevol d'elles).

• Si esteu accedint des del nou portal d'accés unificat amb el vostre correu electrònic: Heu de prémer el següent enllaç i escriure l'adreça de correu electrònic que té associat l'usuari amb què intentes accedir https://login.metacontratas.com/public /restablir_password.

Si les dades introduïdes són correctes, us arribarà un email amb les noves dades d'accés.

L'aplicació us demanarà que canviïs la contrasenya per una personal quan et connectis per primera vegada.