Pendent de pagament

Per què apareix el missatge pendent de pagament a la plataforma?

Paula Picón avatar
Escrit per Paula Picón
Actualitzat fa més d’una setmana

L'ús de Metacontratas té un cost. Aquest cost és assumit en alguns casos per l'empresa principal, i en altres és assumit per subcontractes i proveïdors.

Si aquest és el vostre darrer cas, pot ser que us aparegui la icona d'una targeta amb el missatge "Pendent de pagament":

Aquest missatge pot aparèixer pels motius següents:

• És la primera vegada que hi accedeixes. En aquest cas has d'accedir a la plataforma de pagament, prement la icona de la targeta de crèdit i seguir els passos següents:

1. Revisar les dades fiscals i emplenar les dades de la persona de contacte de facturació.

2. Recarregar saldo inicial.

• En aquest vídeo podeu veure els primers passos del mòdul de facturació:

• Tens saldo pendent de pagament. Si heu pujat documentació per a algun client per als que heu de pagar, haureu de generar una despesa. Si no teniu saldo suficient recarregat prèviament, la despesa per la pujada de la documentació generarà l'estat "Pendent de pagament".

Tingues en compte que pot existir una quota fixa anual i una quota variable mensual en funció dels empleats i màquines que tinguis a Metacontratas.

En estar en estat "Pendent de pagament" no podràs operar amb normalitat a la plataforma, tenint deshabilitats els botons de pujar documentació i de crear empleats i màquines.

• Tens un altre usuari a Metacontratas d'un client per al qual has de pagar. Si, quan accedeixis a la plataforma de pagament i emplenes les dades, t'apareix un missatge que indica "El client ja existeix en facturació" has de contactar amb nosaltres al 952 02 02 22 per vincular els diferents usuaris que tinguis per a una mateixa empresa, ja que només hi pot haver un client per cada CIF. Quan vinculem tots dos usuaris al mateix client, ja podràs utilitzar la plataforma amb normalitat.