Documents automàtics

T'expliquem com funcionen els documents de validació automàtica

Paula Picón avatar
Escrit per Paula Picón
Actualitzat fa més d’una setmana

Potser heu intentat pujar un document de Seguretat Social o Hisenda i que us hagi aparegut aquest missatge:

A Metacontractes, hi ha certs documents que es processen digitalment i es validen automàticament, però perquè això funcioni, cal que aquest document tingui un format concret, i és per això que de vegades apareix aquest missatge a l'hora de pujar un document d'aquest tipus.

Pot ser que la plataforma no reconegui un RNT (antic TC2), un ITA, un TA2, un RLC (antic TC1), un certificat de corrent de pagament amb la SS o amb Hisenda i altres documents oficials.

La forma que aquests documents siguin processats per Metacontractes és que pugi el document tal com s'extreu de la pàgina de la Seguretat Social o Hisenda, sense cap modificació (ni tan sols canviar el nom del fitxer). D'aquesta manera, ens assegurem que el pdf no hagi patit cap processament que impedeixi que la plataforma el pugui llegir.

Per comprovar si el vostre document és correcte per ser pujat, seguiu aquests passos:

• Obre el document i prem Ctrl+A per seleccionar tot el text. Si no se selecciona tot el text, el document no és correcte i us haureu d'assegurar que estigui tal qual es descarrega de la pàgina oficial.

• Si heu seleccionat tot el text, obriu un bloc de notes i enganxeu el text.

• Si el text és totalment llegible, el document és correcte. En cas que no puguis pujar-ho, indica'ns-ho al xat.

• Si el text conté caràcters rars, haureu de tornar a descarregar-lo tal com hem esmentat anteriorment.