Totes les col·leccionsGestió de documentació
Documentació de treballador autònom
Actualitzat fa més d’una setmana

És molt comú trobar-se que, a l'hora de pujar documentació a un empleat, hi ha certs documents que no es poden pujar pel fet que el treballador és autònom, com pot ser l'ITA o RNT (antic TC2).

Si et trobes amb aquesta situació, només has de seguir els passos següents:

1. Aneu a l'apartat "Detall de l'empleat", la fitxa on hi ha totes les dades de l'empleat. Podeu accedir a aquesta pantalla prement el primer botó per l'esquerra a la llista d'empleats.

2. Un cop dins de la fitxa de l'empleat, baixa fins al desplegable "Situacions Especials".

3. Selecciona la situació especial de Treballador Autònom. Si no veieu cap situació especial, premeu el botó que hi ha al costat de la lupa que diu "Mostrar tots".

4. Un cop hagueu seleccionat la situació especial, premeu el botó "Aplicar canvis" que hi ha a la part superior de la fitxa de l'empleat.

Pot ser que no vegis aquesta situació especial. En aquest cas, simplement truca'ns al 952020222 o escriu-nos al xat si el tens disponible, i assignarem aquesta situació al treballador en un moment.

A partir d'aquí, ja se sol·licitarà al treballador la documentació com a autònom en lloc de treballador per compte d'altri.

En aquest vídeo us expliquem què heu de fer per gestionar la documentació d'un treballador autònom dins d'una empresa.