U bent een restauranthouder
Hoe kan ik de foto's op de MICHELIN Gids-pagina van mijn restaurant bijwerken?
Hoe kan ik de foto's op de MICHELIN Gids-pagina van mijn restaurant bijwerken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om foto's bij te werken, toe te voegen of te wissen op de pagina waarop uw restaurant wordt gepresenteerd op de website en in de apps van de MICHELIN Gids, meldt u zich aan in uw persoonlijke fotobeheerruimte via de link op het einde van de vragenlijst die wij u periodiek toesturen.

• Als u deze link kwijt bent of als deze niet meer werkt, vraag dan een nieuwe link aan via het contactformulier. U ontvangt dan een actieve persoonlijke link om uw foto's te downloaden en te beheren.

• Als u uw link heeft, klik dan op de link die u is toegestuurd om de MICHELIN Gids te downloaden (gebruik een recente versie van uw browser: Firefox, Google Chrome, Safari).

Zodra u op het platform bent, controleert u in de linkerbovenhoek of u zich op de pagina van uw zaak bevindt.

Afbeelding toevoegen

1. Klik op Afbeelding toevoegen om foto’s vanop uw computer toe te voegen.

2. U kunt ofwel een foto slepen en hier neerzetten ofwel hier klikken.

3. Voor iedere foto moeten de volgende velden worden ingevuld:

• Het Onderwerp is verplicht. In het rolmenu vindt u de verschillende mogelijke

onderwerpen.

• Naam van de fotograaf: hier vult u de naam van de fotograaf in zoals hij of zij in het copyright vermeld wil worden.

Daarna klikt u op Bevestigen.

In deze fase kunt u ook Verwijderen kiezen om de foto niet te versturen.

4. Hierna krijgt u een voortgangsbalk te zien die aangeeft dat het uploaden bezig is.

De grootte van de foto’s moet minimaal 100 KB en maximaal 5 MB zijn. Indien dit niet het geval is, zal de uploader u dit melden

5. Na het uploaden kunt u:

Een nieuwe foto toevoegen. Hier kunt u stap 3 herhalen voor iedere foto die u wilt toevoegen.

Afronden om verder te gaan.

Hier kunt u de knop Verwijderen gebruiken indien u een foto niet wenst te versturen.

U kunt ook Alles verwijderen.

6. Wanneer u alle foto’s hebt toegevoegd, klikt u op Afronden om naar de volgende stap te gaan, nodig om uw foto's te sturen.

7. Uw naam, functie en e-mailadres moeten verplicht worden ingevuld.

Op dit adres zult u een kopie ontvangen van de algemene gebruiksvoorwaarden.

8. Vink beide vakjes aan:

• Ik aanvaard de algemene gebruiksvoorwaarden. De tekst verschijnt in een nieuw venster.Onderaan die tekst kiest u Ik ga akkoord.

• Hierbij verklaar ik dat ik de maker ben van de foto’s dan wel toestemming heb gekregen van de fotograaf.

Opgelet: U kunt het versturen van de foto’s enkel bevestigen indien de verplichte velden zijn

ingevuld of aangevinkt. Daarna klikt u op Bevestigen.

Na iedere upload wordt een bevestigingsmail verstuurd naar het e-mailadres dat u hebt ingevuld. Daarin vindt u het aantal foto’s dat onze servers hebben ontvangen.

Uw foto's zijn niet onmiddellijk zichtbaar op onze platforms. Validatie door onze diensten is noodzakelijk, en gezien het grote aantal foto's dat dagelijks wordt ontvangen, kan deze validatie enkele dagen duren.

Een foto wissen

Als u al foto's online heeft staan die uw zaak illustreren op onze MICHELIN Gids-platforms, dan vindt u deze op de startpagina. Onder elke foto vindt u een knop 'Wissen' waarmee u ze kunt wissen.

Let op: ze worden onmiddellijk gewist op alle platforms van de MICHELIN Gids.

Als u problemen ondervindt, kunt u hier contact met ons opnemen.

Vergeet niet de naam van uw restaurant, de stad en het land te vermelden.