Elpriser
Hvorfor kan jeg ikke få prisen til at passe?
Philip Engberg avatar
Skrevet af Philip Engberg
Opdateret over en uge siden

Priserne på strøm består af fire dele:

• Spotpris

• Moms

• Elafgift

• Tariffer

De fleste apps og hjemmesider viser kun selve spotprisen fra NordPool - altså uden moms og afgifter. I Min Strøm vælger du selv hvilke dele, du vil inkludere i den pris, du ser.

Min Strøms evne til at vise dig lige netop dine afgifter, afhænger af din opsætning:

• Elmåler tilknyttet - hvis du har tilknyttet din elmåler til Min Strøm, kan app'en automatisk indhente dine præcise afgifter, uden at du behøver gøre noget.

• Elmåler ikke tilknyttet - hvis du ikke har tilknyttet din elmåler, vil Min Strøm som udgangspunkt bruge et landsgennemsnit for dine afgifter. Du kan selv rette disse under Profil > Prisindstillinger > Afgifter.

Vi har forskellige priser

Hvis din pris afviger fra hvad en anden med Min Strøm ser, så kan det skyldes flere ting:

• Jeres prisindstillinger er forskellige - dvs. hvad der er inkluderet i prisen

• Jeres afgifter er indstillet forskelligt

• Den ene af jer har sin elmåler tilknyttet app'en

• I har ikke den samme version af app'en