Forbrug
Hvorfor kommer mine forbrugsdata ikke frem?
Philip Engberg avatar
Skrevet af Philip Engberg
Opdateret over en uge siden

Det kan der være flere grunde til 🙂

Tjek om du kan se din elmåler på Eloverblik

Tjek først om du kan se din elmåler på Eloverblik.dk.

Jeg kan ikke se nogen måler på Eloverblik

Den muligvis registreret i din samlevers CPR-nummer, i så fald kan du få vedkommende til at oprette en token for dig i stedet.

Hvis dét ikke er tilfældet, skal du tilknytte din elmåler til dit CPR-nummer ved at trykke Tilføj målepunkt.

Jeg kan godt se min elmåler på Eloverblik

Hvis elmåleren er registreret i dit CPR-nummer, så prøv at opdatér dit forbrug. Det gør du ved at trykke på de tre prikker oppe til venstre på Forbrugssiden > tryk på Fjern al forbrugsdata > Forbind elmåler forfra 😊 🙏