Betalingsfunktioner
Kan man dele køb med familien?
Philip Engberg avatar
Skrevet af Philip Engberg
Opdateret over en uge siden

Ja, alle køb i Min Strøm understøtter Apples Familiedeling 👨‍👩‍👧‍👦

Med Familiedeling har alle medlemmer af gruppen gennem iCloud til de samme køb og funkioner - helt uden ekstrabetaling. Dét er kun fair. På den måde behøver man kun betale én gang pr. husstand 🏡

Du kan læse mere om Familiedeling her: https://support.apple.com/da-dk/HT201060

Jeg har sat familiedeling op, men mit familiemedlem kan ikke se den aktive pakke i sin app

Hvis dit familiemedlem ser dette på Profilen:

Af sikkerhedsmæssige årsager, har Apple valgt, at familiemedlemmer først kan se deres aktive pakke efter nogle timer - nogle gange op til et døgn.

Giv det derfor noget tid og tjek igen senere ☺️

Jeg har sat familiedeling op, men mit familiemedlem har stadig låste funktioner

Hvis dit familiemedlem godt kan se den aktive pakke:

Så sørg for, at familiemedlemmet også går ind og tilvælger hvilke Pro-funktioner de vil låse op. Dette gøres ved at trykke på Indstillinger under Premium-sektionen på Profilen.