Alle samlingerSmart opladning
Hvordan styrer jeg, hvor ofte min bil oplades?
Anne Lundov avatar
Skrevet af Anne Lundov
Opdateret over en uge siden

Når du gerne vil have din elbil opladt, sætter du blot ladekablet i og så finder app’en det billigste tidspunkt at oplade den på ud fra på dit ønskede sluttidspunkt (indenfor 24 timer).

Hvis du ikke ønsker at den skal smart oplades, så skal du blot være med at sætte dit ladekabel i eller helt deaktiverer smart opladning inde i app’en. Dette gør du ved at trykke på: Planlæg > Din bil > Indstillinger (øverst til højre) > Generelt > Slå smart opladning fra.