Alle samlingerSmart opladning
Hvad er deadline for smart opladning?
Anne Lundov avatar
Skrevet af Anne Lundov
Opdateret over en uge siden

Deadline er det tidspunkt smart opladning senest skal være fuldført indenfor de næste 24 timer. Smart opladning vil altid lade op til din fastsatte ladegrænse på den billigst mulige måde inden denne deadline.

Din deadline kan ændres, så ofte du vil, så du er sikker på, at den er tilpasset netop dit behov for dagen.

Du ændrer din deadline ved at trykke på: Planlæg > Din bil > Indstillinger (øverst til højre) > Deadline for opladning