Alle samlingerSmart opladning
Hvorfor bruge Min Strøm til smart opladning?
Anne Lundov avatar
Skrevet af Anne Lundov
Opdateret over en uge siden

Der er flere grunde til at vælge Min Strøm til smartopladning:

• Præcise priser
    Fordi din elmåler kan tilkobles Min Strøm app'en, vil ladeprisen altid være baseret på dine præcise afgifter for din husstand. Til forskel fra de fleste andre smartopladningsløsninger, kender vi derfor til dit netselskab afgifter og kan planlægge ud fra disse, samt vise dig helt præcise beregninger af dine udgifter til opladning af din elbil.

• Prisprognose
    Smart opladning i Min Strøm tager automatisk højde for prognosen frem til næste deadline, dvs. op til 24 timer frem, selvom morgendagens officielle priser endnu ikke er klar.

• Indsigter
    Du får et overskueligt indblik i, hvor meget du bruger på opladningen af din elbil - både i kWh og i kroner/øre.

• Det er bare nemt
    Vi lægger al vores kærlighed i, at det hele bare er legende let at bruge.

Fremtidige visioner
Vi har en masse visioner for, hvad vores smart opladningsfunktion skal kunne i fremtiden:

• Muliggøre planlægning længere ud i fremtiden ved brug af vores 7-døgnsprognose

• Give valget om at opladninger skal ske, når strømmen er grønnest

• Give valget om at opladninger skal ske, når ens solcelleanlæg har overskudsproduktion