#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Anmod om en refundering
#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Anmod om en refundering

Gennemse dine køb og anmod om refunderinger

Team Mixcord avatar
Skrevet af Team Mixcord
Opdateret over en uge siden

Da alle køb og transaktioner håndteres direkte af Apple, kan du gennemse dine tidligere køb og anmode om en refundering ved at logge ind på Apples hjemmeside.

**Bemærk venligst, at hjemmesiden kun viser køb, der er foretaget inden for de seneste 30 dage.

FØLG DISSE TRIN:

1. Klik på linket nedenfor

2. Log på med din iTunes-konto

3. Klik på Rapporter et problem ved siden af den app, du er interesseret i

4. Udfyld formularen. Sørg for at vælge den korrekte valgmulighed i dropdown-menuen

5. Indsend den

Vælg en emoji og fortæl os, om du fandt denne blog nyttig. Eller send os en e-mail på Team@Mixcord.co, hvis du ønsker at se et blogindlæg om et specifikt emne.