#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Administrer dit abonnement
#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Administrer dit abonnement

Gennemse og foretag ændringer i dit abonnement med din iTunes-konto fra Apple

Team Mixcord avatar
Skrevet af Team Mixcord
Opdateret over en uge siden

Da Apple håndterer alle køb og transaktioner skal du administrere dit abonnement via indstillingerne i din iOS-app:

Vælg en emoji og fortæl os, om du fandt denne blog nyttig. 😁

Eller send os en e-mail på Team@Mixcord.co, hvis du ønsker at se et blogindlæg om et specifikt emne.