Fejl: Manglende ressourcer

Find ud af, hvorfor din video ikke blev renderet

Team Mixcord avatar
Skrevet af Team Mixcord
Opdateret over en uge siden

Operativsystemet rapporterer, at dit diskdrev mangler ressourcer og kan derfor ikke gemme dit projekt. Tjek din enhed for at sikre dig, at du har masser af ledig plads. Hvis du prøver at gemme videoer, der er over 10 minutter lange og med høj opløsning (som 4k), kan filerne blive meget store.

Hvis du har for mange apps kørende i baggrunden, kan du stadig have masser af ledig plads, men pladsen på disken vil være begrænset, fordi appsene bruger for mange ressourcer. Dette afhænger af enhedens alder og tilstand.

Udfør venligst en nulstilling af din enhed. Du kan læse hvordan, ved at følge instruktionerne fra Apple på deres support website nedenfor:

Du vil ikke miste data på din enhed.

Denne app MÅ IKKE slettes, for ellers bliver alle projekterne i appen slettet.

Vælg en emoji og fortæl os, om du fandt denne blog nyttig. 😁

Eller send os en e-mail på Team@Mixcord.co, hvis du ønsker at se et blogindlæg om et specifikt emne.