Opretter en #MixOver-video
Team Mixcord avatar
Skrevet af Team Mixcord
Opdateret over en uge siden

MixOver tilbyder en ny måde at skabe indhold, der vil løfte dine videoer, duetter og remixes uden redigering!

I denne blog vil vi introducere et par kreative ideer til at hjælpe dig i gang. Når du har oprettet din første MixOver-video, kan du lade fantasien løbe løbsk og være kreativ på nye videokoncepter.

Her er det grundlæggende. For hver video skal du

1. Vælge et lodret, vandret eller firkantet layout

2. Indlæse en video eller et billede i en ramme

3. Optage

FILMETIP

• Afhængigt af din optagelsesopsætning vil du måske gå væk fra kameraet for at tilpasse dig selv på skærmen. Leg med denne afstand, så du kan skalere korrekt for at matche den anden video.

DEN GRUNDLÆGGENDE CROSSOVER-VIDEO

Dette koncept viser, hvordan du kan gå over fra din scene til en scene, du har importeret. Du skal blot begynde at optage og langsomt bevæge dig henover (eller op) ind i den anden ramme. Fra sjove memes, instruktions- eller dansevideoer - dit publikum vil tigge dig om at afsløre dine redigeringshemmeligheder.

TELEPORT-CROSSOVER

Dette koncept viser, hvordan to mennesker på forskellige steder kan krydse og interagere med hinanden. Det begynder med, at du importerer den perfekte scene. To skabere vil placere sig i hver scene og opføre sig normalt (en live, en importeret), så på et tidspunkt kan begge skabere engagere sig ved at give hinanden en high five eller skifte plads. Koncepterne skaber illusionen om, at du teleporterer fra et sted til et andet.

Vælg et humørikon og fortæl os, om denne blog var nyttig 😁 Eller send os en e-mail på Team@Mixcord.co, hvis du vil se et blogindlæg om et bestemt emne.