Sådan henter du en TikTok eller Instagram Reels
Team Mixcord avatar
Skrevet af Team Mixcord
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil hente videoer fra TikTok eller Instagram, så du kan skabe en MixOver, så se disse tips:

AT HENTE TIKTOKS

1. Gå til den TikTok, du ønsker at hente

2. Tryk på "Del"

3. "Tryk på "Gem Video"

* Bemærk, at gem video muligvis ikke er tilgængelig. Skaberen kan slå dette fra

AT HENTE INSTAGRAM REELS

1. Gå til den Reel, du ønsker at hente

2. Tryk Del til Historie

3. Tryk på Hent-knappen

* Bemærk, at gem video muligvis ikke er tilgængelig. Skaberen kan slå dette fra

Vælg et humørikon og fortæl os, om denne blog var nyttig 😁 Eller send os en e-mail på Team@Mixcord.co, hvis du vil se et blogindlæg om et bestemt emne.