Sådan opretter du en animeret baggrund på iOS 17

Lav en personlig, animeret baggrund til din låseskærm på iOS 17

Team Mixcord avatar
Skrevet af Team Mixcord
Opdateret over en uge siden

Nu er det igen muligt at tilpasse låseskærmen på din iPhone på iOS 17, og det er nemmere end nogensinde at oprette. Følg trinene for at oprette en animeret baggrund, som du kan bruge som låseskærm og nyde, hver gang du kigger på din telefon.

OPRET EN ANIMERET BAGGRUND:

Trin 1: Upload en video til Video Wallpaper-appen

Trin 2: Klip videoen, og vælg en scene fra den

Trin 3: Gem din baggrund

PRO-TIP (for en optimal bevægelseseffekt):

• Sørg for, at dit motiv i det valgte videoklip bevæger sig

• Fotoslideshow-videoer og slowmotion-videoer fungerer muligvis ikke korrekt

Du kan tilpasse yderligere ved at tilpasse videoens størrelse, ændre placering og tilføje en sjov baggrund

BRUG DIN ANIMEREDE BAGGRUND SOM LÅSESKÆRM:

Når du har oprettet din animerede baggrund, kan du bruge den som låseskærm på to måder. Du kan gøre det via appen Indstillinger på iOS eller via Fotos.

Bemærk, at du kan støde på følgende fejlmeddelelse, når du indstiller din baggrund.

Hvis det er tilfældet, skal du trykke på Annuller og prøve at indstille den igen. Hvis det andet forsøg mislykkes, kan du prøve at oprette en ny levende baggrund med en anden del af videoen i appen Videobaggrund.

INDSTILLINGER PÅ IOS:

Trin 1: Åbn indstillingerne og vælg Baggrund

Trin 2. Tryk på Tilføj ny baggrund

Trin 3: Tryk på Fotos

Trin 4: Tryk på Alle og vælg den animerede baggrund, du har oprettet

Trin 5: Tryk på knappen for at tilføje animation, og vælg derefter Tilføj

FOTOS-APPEN:

Trin 1: Åbn Fotos-appen og åbn den animerede baggrund, du gerne vil tilføje. Tryk på deleikonet

Trin 2: Tryk på "Brug som baggrund"-muligheden

Trin 3: Tryk på knappen for at tilføje animation, og vælg derefter Tilføj

Vælg en emoji og fortæl os, om du fandt denne blog nyttig. 😁

Eller send os en e-mail på Team@Mixcord.co, hvis du ønsker at se et blogindlæg om et specifikt emne.