#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Pyydä hyvitystä

Tarkastele ostoksiasi ja pyydä hyvityksiä

Team Mixcord avatar
Tekijä: Team Mixcord
Päivitetty yli viikko sitten

Apple käsittelee suoraan kaikki ostokset ja tapahtumat, joten voit tarkastella aiempia ostoksiasi ja pyytää hyvitystä kirjautumalla sisään Applen portaaliin.

**Huomaa, että portaalissa näkyvät vain edellisten 30 päivän aikana tehdyt ostokset.

TOIMI SEURAAVASTI:

1. Napsauta alla olevaa linkkiä

2. Kirjaudu sisään iTunes-tililläsi

3. Napsauta kohtaa Ilmoita ongelmasta sen sovelluksen vierestä, josta olet kiinnostunut

4. Täytä lomake; varmista, että valitset oikean vaihtoehdon pudotusvalikosta

5. Lähetä se

Valitse emoji ja kerro meille, oliko tämä blogikirjoitus hyödyllinen. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen Team@Mixcord.co, jos haluat nähdä tiettyä aihetta käsittelevän blogikirjoituksen.