#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Hallitse tilaustasi
#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Hallitse tilaustasi

Tarkasta ja tee muutoksia tilaukseesi Apple iTunes -tililläsi

Team Mixcord avatar
Tekijä: Team Mixcord
Päivitetty yli viikko sitten

Jotta voit hallita tilaustasi, sinun täytyy käyttää iOS Settings -sovellusta, sillä Apple käsittelee kaikki ostokset ja kaupat. Valitse alla oleva painike, niin saat lisää tietoa tilauksesi hallinnasta: