Levyn resurssit vähissä virhe

Lue, miksi videosi renderöinti epäonnistui

Team Mixcord avatar
Tekijä: Team Mixcord
Päivitetty yli viikko sitten

Käyttöjärjestelmä ilmoittaa, että levyasemasi resurssit ovat vähissä, eikä se voi tallentaa projektiasi. Tarkista laitteesi ja varmista, että sinulla on tarpeeksi vapaata tilaa. Jos yrität tallentaa pitkiä videoita, jotka ovat yli 10 minuuttia pitkiä, teräväpiirtona (kuten 4k), nämä tiedostot voivat olla hyvin isoja.

Jos sinulla on taustalla käynnissä liikaa sovelluksia, sinulla voi silti olla paljon vapaata tilaa riippuen laitteen kunnosta ja iästä, mutta levytila on vähissä, koska sovellukset käyttävät liian monia resursseja.

Suorita laitteen pakotettu uudelleenkäynnistys. Löydät Applen tarjoamat ohjeet alla olevalta tukiverkkosivustolta:

Et menetä mitään laitteella olevia tietoja.

ÄLÄ poista sovellusta, koska silloin myös kaikki sovelluksessa olevat projektit poistetaan.