#MixOver-videon luominen
Team Mixcord avatar
Tekijä: Team Mixcord
Päivitetty yli viikko sitten

MixOver tarjoaa uuden sisällön luontitavan, joka vie videosi, duettosi ja remixisi uudelle tasolle ilman muokkausta!

Tässä blogijulkaisussa esittelemme muutaman luovan idean, joiden avulla pääset alkuun. Ensimmäisen MixOver-videon luonnin jälkeen voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja kehittää uusia luovia videoideoita.

Tässä perusasiat. Jokaisen videon kohdalla sinun on

1. valittava pystysuora, vaakasuora tai neliönmuotoinen asettelu

2. ladattava video tai kuva kehykseen

3. aloitettava tallennus

KUVAUSVINKKI

• Tallennusasetuksistasi riippuen saatat haluta liikkua kauemmas kamerasta, jotta näyt kokonaan näytöllä. Kokeile eri etäisyyksiä, jotta voit skaalata oikein toisen videon kanssa sopivaksi.

SIIRTYMÄVIDEOIDEN PERUSTEET

Tämä konsepti näyttää, miten voit siirtyä kohtauksestasi tuomaasi kohtaukseen. Aloita tallennus ja siirry hitaasti toiseen kehykseen (tai ylös). Yleisösi pyytää sinua paljastamaan hauskojen meemi-, opas- ja tanssivideoidesi muokkaussalaisuudet.

TELEPORTTAAMINEN

Tämä konsepti näyttää, miten kaksi ihmistä eri paikoissa voivat siirtyä toistensa videoihin ja olla vuorovaikutuksessa. Kaikki alkaa täydellisen kohtauksen tuonnilla. Kaksi sisällöntuottajaa asettuu kohtaukseen normaalisti (yksi reaaliaikainen, yksi tuotu), sitten jossain vaiheessa molemmat sisällöntuottajat voivat olla vuorovaikutuksessa antamalla toisilleen ylävitosen tai vaihtamalla paikkaa. Tämä konsepti luo illuusion siitä, että teleporttaat paikasta toiseen.

Valitse emoji ja kerro meille, oliko tästä blogijulkaisusta apua 😁 Tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Team@Mixcord.co, jos haluat nähdä blogijulkaisun tietystä aiheesta.