Live-taustakuvan asettaminen iOS 17 -laitteella

Luo yksilöity live-taustakuva iOS 17 -laitteen lukitusnäytölle

Team Mixcord avatar
Tekijä: Team Mixcord
Päivitetty yli viikko sitten

iPhonen lukitusnäytön mukauttaminen on palannut iOS 17 -versiossa, eikä sen luominen voisi olla helpompaa. Seuraa näitä muutamia yksinkertaisia ohjeita luodaksesi live-taustakuvan, jonka voit jakaa lukitusnäytöllesi ja josta voit nauttia joka kerta, kun katsot puhelintasi.

LIVE-TAUSTAKUVAN LUOMINEN:

Vaihe 1: Lataa video Video Wallpaper -sovellukseen

Vaihe 2: Leikkaa videota ja valitse esitettävä kohtaus

Vaihe 3: Tallenna taustakuva

VINKKI (optimaalisen liiketehosteen takaamiseen):

• Varmista, että valitussa videoleikkeessä esiintyvä kohde liikkuu.

• Kuvaesitysvideot ja hidastetut videot eivät ehkä toimi kunnolla.

Voit muokata lisää säätämällä videon kokoan, muuttamalla sijoitusta ja lisäämällä hauskan taustan.

LIVE-TAUSTAKUVAN ASETTAMINEN LUKITUSNÄYTÖLLE:

Kun olet luonut live-taustakuvan, voit jakaa sen lukitusnäytölle kahdella tavalla. Voit tehdä sen iOS:n Asetukset- tai Kuvat-sovelluksessa.

Huomaa, että saatat kohdata seuraavan vihreviestin taustakuvan asetuksen aikana.

Jos näin käy, napauta Peruuta ja yritä asetusta uudelleen. Jos toinen yrityskerta epäonnistuu, kokeile luoda uusi live-taustakuva käyttämällä Video Wallpaper -sovelluksessa toista kohtaa videosta.

IOS-ASETUKSET-SOVELLUS:

Vaihe 1: Avaa asetukset ja valitse Tauatakuva

Vaihe 2: Napauta Lisää uusi taustakuva

Vaihe 3: Napauta Kuvat-vaihtoehtoa

Vaihe 4: Napauta kaikki ja valitse luomasi live-taustakuva

Vaihe 5: Napauta Lisää liikettä -painiketta ja valitse sitten Lisää

KUVAT-SOVELLUS:

Vaihe 1: Avaa Kuvat-sovellus ja sitten livetaustakuva, jonka haluat lisätä. Napauta jakamispainiketta

Vaihe 2: Napauta Käytä taustakuvana -vaihtoehtoa

Vaihe 3: Napauta Lisää liikettä -painiketta ja valitse sitten Lisää.