#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Be om pengene tilbake
#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Be om pengene tilbake

Gå gjennom kjøpene dine og be om pengene tilbake

Team Mixcord avatar
Skrevet av Team Mixcord
Oppdatert over en uke siden

Ettersom alle kjøp og transaksjoner håndteres direkte av Apple, kan du gjennomgå tidligere kjøp og be om pengene tilbake ved å logge deg på Apples nettside.

**Vær oppmerksom på at nettstedet bare viser kjøp som er gjort i løpet av de siste 30 dagene.

FØLG DISSE TRINNENE:

1. Klikk på linken nedenfor

2. Logg inn med iTunes-kontoen din

3. Klikk på Rapporter et problem ved siden av appen du er interessert i

4. Fyll ut skjemaet, sørg for å velge riktig alternativ i rullegardinmenyen

5. Send det inn

Velg en emoji og fortell oss om denne bloggen var nyttig. Eller send oss en e-post på Team@Mixcord.co hvis du vil se et blogginnlegg om et bestemt emne.