#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Administrer abonnementet ditt
#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Administrer abonnementet ditt

Gå gjennom og gjør endringer i abonnementet ditt med din Apple iTunes-konto

Team Mixcord avatar
Skrevet av Team Mixcord
Oppdatert over en uke siden

For å administrere abonnementet ditt må du bruke Innstillinger-appen i iOS. Det er fordi Apple tar seg av alle kjøp og transaksjoner. Velg knappen under for å lære hvordan du administrerer abonnementet:

Velg en emoji og fortell oss om denne bloggen var nyttig. 😁

Eller send oss en e-post på Team@Mixcord.co hvis du vil se et blogginnlegg om et bestemt emne.