Feil: Lite diskressurser tilgjengelig

Finn ut hvorfor videoen ikke kunne rendres

Team Mixcord avatar
Skrevet av Team Mixcord
Oppdatert over en uke siden

Operativsystemet rapporterer at disken har lite ressurser tilgjengelig, og kan ikke lagre prosjektet. Sjekk at enheten din har nok ledig plass. Hvis du prøver å lagre lange videoer over 10 minutter og med høy oppløsning (som 4K), kan filene bli veldig store.

Hvis du har for mange apper som kjører i bakgrunnen, og avhengig av enhetens alder og tilstand, kan du fortsatt egentlig ha mye ledig plass, men du får lite diskplass fordi appene bruker for mange ressurser.

Gjennomfør en tvunget tilbakestilling av enheten din. Du finner ut hvordan ved å følge instruksjonene oppgitt av Apple på støttesiden deres nedenfor:

Du mister alle opplysningene dine på enheten din.

IKKE slett appen, ettersom dette vil slette alle prosjekter i appen.

Velg en emoji og fortell oss om denne bloggen var nyttig. 😁

Eller send oss en e-post på Team@Mixcord.co hvis du vil se et blogginnlegg om et bestemt emne.