Lage en video med #MixOver
Team Mixcord avatar
Skrevet av Team Mixcord
Oppdatert over en uke siden

MixOver tilbyr en ny metode for å lage innhold som forbedrer videoene, duettene og remiksene dine uten at du trenger å redigere dem!

I denne bloggen introduserer vi noen kreative ideer for å hjelpe deg i gang. Etter at du har laget din første video med MixOver, kan du la fantasien løpe løpsk og være kreativ med nye videokonsepter.

Her er det grunnleggende. I hver video må du

1. Velge et vertikalt, horisontalt eller firkantet oppsett

2. Last inn en video eller et bilde i en ramme

3. Ta opp

TIPS TIL FILMING

• Avhengig av kameraoppsettet ditt kan det hende at du bør legge fra deg kameraet for å få plass på skjermen. Eksperimenter med denne avstanden for å skalere korrekt og samsvare med den andre videoen.

DEN GRUNNLEGGENDE CROSSOVER-VIDEOEN

Dette konseptet viser deg hvordan du kan gjøre en crossover fra scenen din til en scene du har importert. Bare begynn opptaket og beveg deg sakte over (eller opp) og inn i den andre rammen. Publikum kommer til å be deg om å avsløre redigeringshemmelighetene dine, fra morsomme memes til instruksjons- og dansevideoer.

CROSSOVER MED TELEPORTERING

Dette konseptet viser hvordan to personer på forskjellige steder kan gjøre en crossover og samhandle med hverandre. Det begynner med at du importerer den perfekte scenen. To skapere plasserer seg i hver scene og oppfører seg normalt (en live, en importert), og deretter kan begge skaperne på et tidspunkt engasjere seg ved å gi hverandre en high five eller bytte plass. Konseptene skaper illusjonen av at du teleporterer fra ett sted til et annet.

Velg en emoji og si ifra om denne bloggen var nyttig 😁 Eller send oss en e-post på Team@Mixcord.co dersom du vil se et blogginnlegg om et spesifikt tema.