Slik laster du ned en TikTok eller Instagram Reels
Team Mixcord avatar
Skrevet av Team Mixcord
Oppdatert over en uke siden

For å laste ned videoer fra TikTok eller Instagram for å lage en MixOver, kan du sjekke ut disse tipsene:

LAST NED EN TIKTOK

1. Gå til TikToken du vil laste ned

2. Trykk på Del

3. Trykk på Lagre Video

* Vær oppmerksom på at muligheten til å lagre videoer kanskje ikke er tilgjengelig – den som har laget videoen, kan skru av muligheten.

LAST NED INSTAGRAM REELS

1. Gå til Reelen du vil laste ned

2. Trykk på Share to Story

3. Trykk på Download-knappen

* Vær oppmerksom på at muligheten til å lagre videoer kanskje ikke er tilgjengelig – den som har laget videoen, kan skru av muligheten.

Velg en emoji og si ifra om denne bloggen var nyttig 😁 Eller send oss en e-post på Team@Mixcord.co dersom du vil se et blogginnlegg om et spesifikt tema.