Slik velger du bevegelige bakgrunner  i iOS 17

Lag personlige bevegelige bakgrunner for Låst skjerm på iOS 17

Team Mixcord avatar
Skrevet av Team Mixcord
Oppdatert over en uke siden

Med iOS 17 kan du igjen velge å lage bevegelige bakgrunner, og det kunne ikke vært lettere å lage det! Følg denne enkle fremgangsmåten for å lage en bevegelig bakgrunn som kan brukes på Låst skjerm og vises hver gang du plukker opp iPhonen din.

LAG EN BEVEGELIG BAKGRUNN:

Trinn 1: Last inn en video i Video Wallpaper-appen

Trinn 2: Beskjær videoen og velg scenen du vil vise

Trinn 3: Lagre bakgrunnen

TIPS (for en optimal bevegelseseffekt):

• Se til at motivet i det valgte videoklippet utfører en bevegelse

• Videoer i sakte film og videoer av bilder i lysbildefremvisning vil kanskje ikke fungere som de skal

Du kan også tilpasse videoen ved å endre størrelsen på den, endre plasseringen og legge til en morsom bakgrunn

BRUK DEN BEVEGELIGE BAKGRUNNEN PÅ LÅST SKJERM:

"Når du har laget en bevegelig bakgrunn, kan du lagre den på Låst skjerm på to måter, fra «Innstillinger»-appen i iOS eller Bilder-appen.

Merk at du kan støte på følgende feilmelding når du angir bakgrunnsbildet ditt.

Trykk i så fall på Avbryt og prøv å angi det på nytt. Hvis det andre forsøket mislykkes, prøv å opprette en ny levende bakgrunn med en annen del av videoen i Video Wallpaper-appen

INNSTILLINGER-APPEN I iOS:

Trinn 1: Åpne innstillingene og velg Bakgrunn

Trinn 2: Trykk på Legg til ny bakgrunn

Trinn 3: Trykk på Bilder-alternativet

Trinn 4: Trykk på Alle og velg den bevegelige bakgrunnen du har laget

Trinn 5: Trykk på animeringsknappen og velg deretter Legg til

BILDER-APPEN:

Trinn 1: Åpne Bilder-appen og åpne den bevegelige bakgrunnen du vil legge til. Trykk deretter på del-ikonet

Trinn 2: Trykk på alternativet «Bruk som bakgrunn»

Trinn 3: Trykk på animeringsknappen og velg deretter Legg til

Velg en emoji og fortell oss om denne bloggen var nyttig. 😁

Eller send oss en e-post på Team@Mixcord.co hvis du vil se et blogginnlegg om et bestemt emne.