#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Vraag om terugbetaling
#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Vraag om terugbetaling

Bekijk je aankopen en vraag om terugbetaling

Team Mixcord avatar
Geschreven door Team Mixcord
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Omdat alle aankopen en transacties rechtstreeks door Apple worden afgehandeld, kun je je aankoopgeschiedenis bekijken en om terugbetaling vragen door in te loggen bij de Apple-website.

**Let op: de portal toont alleen aankopen die zijn gedaan in de afgelopen 30 dagen.

VOLG DEZE STAPPEN:

1. Klik op de onderstaande link

2. Log in met je iTunes-account

3. Klik op 'Meld een probleem' naast de gewenste app

4. Vul het formulier in en zorg ervoor dat je de juiste optie in het keuzemenu selecteert

5. Verstuur je verzoek

Selecteer een emoji en laat ons weten of deze blog nuttig was. Je kunt ook een e-mail sturen naar Team@Mixcord.co als je graag een blog over een specifiek onderwerp zou zien.