#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Je abonnement beheren
#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Je abonnement beheren

Controleer je abonnement met je Apple iTunes-account en breng indien nodig wijzigingen aan

Team Mixcord avatar
Geschreven door Team Mixcord
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je abonnement te beheren, moet je de iOS-instellingen van de app gebruiken omdat Apple alle aankopen en transacties afhandelt. Selecteer de onderstaande knop om te leren hoe je je abonnement kunt beheren:

Selecteer een emoji en laat ons weten of deze blog nuttig was 😁

Je kunt ook een e-mail sturen naar Team@Mixcord.co als je graag een blog over een specifiek onderwerp zou zien.