Fout door te weinig schijfbronnen

Kom erachter waarom je video niet kan worden weergegeven

Team Mixcord avatar
Geschreven door Team Mixcord
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het besturingssysteem geeft aan dat je harde schijf weinig schijfbronnen heeft en je project niet kan worden opgeslagen. Controleer je apparaat en zorg ervoor dat je voldoende vrije ruimte hebt. Als je lange video's van meer dan 10 minuten wilt opslaan in high definition (zoals 4k), dan kunnen deze bestanden erg groot zijn.

Als er te veel apps op de achtergrond draaien en afhankelijk van de staat en leeftijd van het apparaat, kun je nog steeds veel vrije ruimte hebben, maar er is dan weinig schijfruimte omdat de apps te veel bronnen gebruiken.

Voer een harde reset uit op je apparaat. Ga naar de ondersteuningssite van Apple om te weten te komen hoe je dit doet:

De gegevens op je apparaat gaan niet verloren.

Verwijder de app NIET, want dan gaan alle projecten in de app verloren.

Selecteer een emoji en laat ons weten of deze blog nuttig was 😁

Je kunt ook een e-mail sturen naar Team@Mixcord.co als je graag een blog over een specifiek onderwerp zou zien.