Een live achtergrond instellen voor iOS 17

Een gepersonaliseerde live achtergrond maken voor het vergrendelingsscherm in iOS 17

Team Mixcord avatar
Geschreven door Team Mixcord
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het iPhone-vergrendelingsscherm is terug in iOS 17 en je kunt hier heel eenvoudig mee aan de slag. Volg deze eenvoudige stappen om een live achtergrond te maken om te delen op je vergrendelingsscherm. Je kunt er dan elke keer van genieten wanneer je je telefoon pakt.

EEN LIVE ACHTERGROND MAKEN:

Stap 1: Laad een video naar de Video Wallpaper-app

Stap 2: Kort de video in en selecteer de scène die je wilt gebruiken

Stap 3: Sla je achtergrond op

PRO TIP (voor een optimaal bewegingseffect):

• Zorg ervoor dat je onderwerp in de geselecteerde video beweegt

• Video's van fotoslideshows en slow-motionvideo's werken mogelijk niet naar behoren

Je zou ook nog de grootte van de video en de plaatsing kunnen wijzigen en een leuke achtergrond kunnen toevoegen

LIVE ACHTERGROND INSTELLEN OP VERGRENDELINGSSCHERM:

Wanneer je je live achtergrond hebt gemaakt, zijn er twee opties om deze te delen op je vergrendelingsscherm. Je kunt dit doen vanuit de iOS-instellingen-app of vanuit de app Foto's.

Houd er rekening mee dat je mogelijk het volgende foutbericht tegenkomt wanneer je je achtergrond instelt.

Als dat het geval is, tik je op Annuleren en probeer je je achtergrond opnieuw in te stellen. Als het bij de tweede poging opnieuw gebeurt, probeer dan een nieuwe live achtergrond te maken met een andere sectie van de video in de Video Wallpaper-app.

iOS-INSTELLINGEN-APP:

Stap 1: Open de instellingen en selecteer Achtergrond

Stap 2: Tik op Nieuwe achtergrond toevoegen

Stap 3: Tik op de optie Foto's

Stap 4: Tik op Alle en selecteer de live achtergrond die je hebt gemaakt

Stap 5: Tik op de bewegingsknop en selecteer dan Toevoegen

FOTO-APP:

Stap 1: Open de app Foto's en open de live achtergrond die je wilt toevoegen; tik dan op het deelpictogram

Stap 2: Tik op de optie Gebruiken als achtergrond

Stap 3: Tik op de bewegingsknop en selecteer dan Toevoegen

Selecteer een emoji en laat ons weten of deze blog nuttig was 😁

Je kunt ook een e-mail sturen naar Team@Mixcord.co als je graag een blog over een specifiek onderwerp zou zien.