#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Begär en Återbetalning
#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Begär en Återbetalning

Granska dina köp och begär återbetalningar

Team Mixcord avatar
Skrivet av Team Mixcord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Eftersom alla köp och transaktioner hanteras direkt av Apple kan du granska dina tidigare köp och begära återbetalning genom att logga in på Apple-portalen.

**Observera att portalen bara visar köp som gjorts under de senaste 30 dagarna.

FÖLJ DESSA STEG:

1. Klicka på länken nedan

2. Logga in med ditt iTunes-konto

3. Klicka på Rapportera ett problem bredvid appen du är intresserad av

4. Fyll i formuläret, se till att du väljer rätt alternativ i rullgardinsmenyn

5. Skicka in

Välj en emoji och berätta för oss om den här bloggen var till hjälp. Eller maila oss på Team@Mixcord.co om du vill se ett blogginlägg om ett specifikt ämne.