#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Hantera ditt prenumeration
#PicPlayPost #Acapella #MixCaptions #iOS Hantera ditt prenumeration

Granska och gör ändringar i ditt prenumeration med ditt Apple iTunes-konto

Team Mixcord avatar
Skrivet av Team Mixcord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Använd iOS-inställningar för att hantera din prenumeration, då Apple ansvarar för alla köp och transaktioner. Tryck på knappen nedan för mer information om hur du hanterar din prenumeration:

Välj en emoji och berätta för oss om den här bloggen var till hjälp. 😁

Eller maila oss på Team@Mixcord.co om du vill se ett blogginlägg om ett specifikt ämne.