Skapa en #MixOver-video
Team Mixcord avatar
Skrivet av Team Mixcord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

MixOver erbjuder ett nytt sätt att skapa innehåll som kommer att lyfta dina videor, duetter och remixar utan att behöva redigera!

I den här bloggen kommer vi att presentera ett par kreativa idéer som hjälper dig att komma igång. När du har skapat din första MixOver-video är det bara att låta din fantasi flöda och sätta igång med nya videokoncept.

Här är grunderna. För varje video måste du

1. Välj en vertikal, horisontell eller kvadratisk layout

2. Ladda en video eller ett foto i en ram

3. Spela in

FILMTIPS

• Beroende på dina inspelningsinställningar kanske du vill stå en bit från kameran för att komma med i bild. Testa olika avstånd så att du matchar den andra videon.

GRUNDLÄGGANDE ÖVERGÅNGSVIDEO

Det här konceptet visar hur du kan gå över från din scen till en scen du importerade. Börja helt enkelt spela in och rör dig långsamt över (eller uppåt) in i den andra ramen. Från roliga memes, instruktions- eller dansvideor kommer din publik att be dig avslöja dina redigeringshemligheter.

TELEPORTERINGSÖVERGÅNG

Detta koncept visar hur två personer på olika platser kan gå över och interagera med varandra. Det börjar med att du importerar den perfekta scenen. Två kreatörer kommer att finnas med i varje scen och agera normalt (en live, en importerad), sedan kan båda skaparna vid något tillfälle interagera genom att ge varandra en high five eller byta plats. Koncepten skapar illusionen av att du teleporterar från en plats till en annan.

Välj en emoji och berätta för oss om den här bloggen var till hjälp 😁 Eller maila oss på Team@Mixcord.co om du vill se ett blogginlägg om ett specifikt ämne.