Så laddar du ned en TikTok eller Instagram Reel
Team Mixcord avatar
Skrivet av Team Mixcord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill ladda ned videor från Tiktok eller Instagram och skapa en MixOver kan du ta en titt på tipsen nedan.

LADDA NED EN TIKTOK

1. Gå till den TikTok du vill ladda ned

2. Tryck på Dela

3. Tryck på Spara video

* Observera att alternativet spara video kanske inte är tillgängligt. Den som skapat videon kan stänga av denna funktion.

LADDA NED INSTAGRAM REELS

1. Gå till den Reel du vill ladda ned

2. Tryck på Dela till händelse

3. Trycka på knappen Ladda ned

* Observera att alternativet spara video kanske inte är tillgängligt. Den som skapat videon kan stänga av denna funktion.

Välj en emoji och berätta för oss om den här bloggen var till hjälp 😁 Eller maila oss på Team@Mixcord.co om du vill se ett blogginlägg om ett specifikt ämne.