Så här ställer du in levande bakgrundsbilder på iOS 17

Skapa personliga levande bakgrundsbilder för låsskärmen på iOS 17

Team Mixcord avatar
Skrivet av Team Mixcord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Anpassning av iPhone-låsskärmen är tillbaka på iOS 17 och det kan inte bli enklare att skapa. Följ de här enkla stegen för att skapa en levande bakgrundsbild som du kan dela på din låsskärm och njuta av varje gång du tar upp telefonen.

SKAPA EN LEVANDE BAKGRUNDSBILD:

Steg 1: Ladda en video i Video Wallpaper appen

Steg 2: Trimma videon och välj den scen du vill visa

Steg 3: Spara din bakgrundsbild

PROFFSTIPS (För en optimal rörelseeffekt):

• Se till att objektet i den valda videoklippet utför en rörelse.

• Bildspel med videor och slowmotion-videor fungera eventuellt inte korrekt.

För ytterligare anpassning kan du justera storleken på videon, ändra placeringen, lägga till en rolig bakgrund

STÄLLA IN LEVANDE BAKGRUNDSBILD PÅ LÅSSKÄRM:

När du har skapat din levande bakgrundsbild finns det två alternativ för att dela den på din låsskärm. Du kan göra det från iOS-appen Inställningar eller från appen Foton.

Observera att du kan stöta på följande felmeddelande när du ställer in din bakgrundsbild.

Om så är fallet, tryck på Avbryt och försök att ställa in den igen. Om det andra försöket misslyckas, försök att skapa en ny levande bakgrund med en annan del av videon i Video Wallpaper-appen.

APP FÖR IOS-INSTÄLLNINGAR:

Steg 1: Öppna inställningar och välj Bakgrundsbild

Steg 2: Tryck på Lägg till ny bakgrundsbild

Steg 3: Tryck på alternativet Foto

Steg 4: Tryck på Alla och välj den levande bakgrundsbild som du har skapat

Steg 5: Tryck på Lägg till rörelse och välj sedan Lägg till

FOTOAPP:

Steg 1: Öppna fotoappen och öppna den levande bakgrundsbild som du vill lägga till. tryck på delningsikonen

Steg 2: Tryck på alternativet Använd som bakgrundsbild

Steg 3: Tryck på Lägg till rörelse och välj sedan Lägg till

Välj en emoji och berätta för oss om den här bloggen var till hjälp. 😁

Eller maila oss på Team@Mixcord.co om du vill se ett blogginlägg om ett specifikt ämne.