Om jouw e-mailadres in te stellen op een iPhone.

Stap 1

Ga naar instellingen en scroll vervolgens naar beneden en klik op 'Accounts en wachtwoorden'.

Stap 2

Klik op 'Nieuwe account' en scrol daarna naar beneden en klik op 'Anders'.

Stap 3

Kies account type 'Voeg een Mail-account toe'.

Stap 4

Vul nu de volgende gegevens in:

Volledige naam: jouw volledige naam.
E-mailadres: het door jouw gekozen e-mailadres.
Wachtwoord: het wachtwoord voor dit e-mailadres.

Stap 5

Kies altijd IMAP bij het aanmaken van een nieuw mailaccount.

Vul in bij server inkomende post:

Hostnaam: zoals opgegeven in de verstuurde mailinstellingen.

Gebruikersnaam: vul hier het door jou gekozen e-mailadres in.

Wachtwoord: vul hier het wachtwoord in behorend bij dit e-mailadres.

Vul bij server uitgaande post:

Hostnaam: zoals opgegeven in de verstuurde mailinstellingen.

Gebruikersnaam: vul hier het door jou gekozen e-mailadres in.

Wachtwoord: vul hier het wachtwoord in behorend bij dit e-mailadres.

Klik nu op Volgende.

Nu worden de instellingen gecontroleerd.

Stap 6

Klik op Bewaar

De mail is nu correct ingesteld op jouw iPhone.