Stap 1:

Klik op ‘Bestand’

Stap 2:

Klik op ‘Opties’

Stap 3:

Klik op ’Geavanceerd’

Stap 4:

Klik op ‘Exporteren’

Stap 5:

Selecteer ‘Gegevens importeren uit een ander programma of bestand importeren’ en klik op ‘Volgende’.

Stap 6:

Selecteer ’Outlook-gegevensbestand (.pst)' en klik op ’Volgende’.

Stap 7:

Zoek de back-up die je eerder hebt gemaakt, via ‘Bladeren’ en klik op ’Volgende’.

Stap 8:

Selecteer het volledige Outlook-gegevensbestand en selecteer onderaan het juiste emailaccount waar je de back-up in wilt importeren. Klik daarna op ’Voltooien’. De back-up wordt nu geïmporteerd en afhankelijk van de grootte kan dit wel eventjes duren. Zodra de back-up geïmporteerd is klik op je ‘OK’.

Als alles gesynchroniseerd is, sluit dan Outlook volledig af en open daarna Outlook weer.