Stap 1:

Klik op ’Bestand’.

Stap 2:

Klik op ’Opties’.

Stap 3:

Klik op ’Geavanceerd’.

Stap 4:

Klik op ’Exporteren’.

Stap 5:

Kies ’Naar een bestand exporteren’ en klik op ’Volgende’.

Stap 6:

Kies ’Outlook-gegevensbestand (.pst)' en klik op ’Volgende’.

Stap 7:

Selecteer de mailbox waarvan je een back-up wil maken en klik op ’Volgende’.

Stap 8:

Kies de locatie waar je de back-up wilt opslaan en geef eventueel een eigen naam aan het bestand en klik daarna op ’Voltooien’.

Stap 9:

Vul geen wachtwoord in en klik op ’OK’. Er wordt nu een back-up gemaakt.

Stap 10:

Wanneer de back-up klaar is (dit kan soms een tijdje duren ivm de grootte van de mailbox), klik je op ’OK’. De back-up is nu voltooid.

Heeft u het antwoord gevonden?