Stap 1:

Log in www.outlook.com met jouw Hotmail/MSN/Live/Outlook.com account en ga naar 'Instellingen' en klik op ’Verbonden accounts’.

Stap 2:

Klik op ’Andere e-mailaccounts’.

Stap 3:

E-mailadres: het door jou gekozen e-mailadres.

Wachtwoord: het wachtwoord behorend bij dit e-mailadres.

en klik op ’OK’.

Stap 4:

Kies ’IMAP-verbindingsinstellingen’ en klik ’OK’.

Stap 5:

Vul nu de volgende gegevens in en klik daarna op 'OK':

Weergavenaam: (dit is wat ontvangers van jouw mails zien): Voornaam Achternaam | Bedrijfsnaam

E-mailadres: vul hier het door jou gekozen e-mailadres in.

Gebruikersnaam: vul hier het door jou gekozen e-mailadres in.

Wachtwoord: vul hier het wachtwoord behorend bij dit e-mailadres.

Inkomende (IMAP-)server: zoals opgegeven in de verstuurde mailinstellingen.

Inkomende serverpoort: zoals opgegeven in de verstuurde mailinstellingen.

Uitgaande (SMTP-)server: zoals opgegeven in de verstuurde mailinstellingen.

Uitgaande serverpoort: zoals opgegeven in de verstuurde mailinstellingen.

Verificatie: Basis

Versleuteling: zoals opgegeven in de verstuurde mailinstellingen.

Stap 6:

Klik nu weer op 'OK'.

Stap 7:

Maak een nieuwe mail aan en klik helemaal rechts op ’…’ en klik op ’Van weergeven’. Hiermee kun je bij het opstellen van de mail de afzender selecteren (dus welk e-mailaccount).

Je hebt nu jouw mail succesvol toegevoegd aan jouw Hotmail/Livemail/Outlook.com.