Is jouw website livegezet voor oktober 2017 dan kun je inloggen via https://cms.modual.me/ .

Ben je het wachtwoord vergeten kun je hier ook klikken op "wachtwoord vergeten" je ontvangt hiernaar een mail met instructies.

Is jouw website livegezet naar oktober 2017 dan kun je inloggen via https://www.jouwdomein.nl/cms/login (dus je zet achter je volledige domeinnaam /cms/login ) als je het wachtwoord bent vergeten heb je ook hier de optie om een nieuwe aan te maken door te klikken op "wachtwoord vergeten" je ontvangt dan een mail met instructies.

Heeft u het antwoord gevonden?