Alla samlingarVisma eEkonomi
Visma eEkonomi: Grön teknik - Ändra procentsats för installation av solceller
Visma eEkonomi: Grön teknik - Ändra procentsats för installation av solceller
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Avdraget på solceller höjs till 20%

Från och med den 1 januari 2023 är det mer förmånligt att installera solceller som låter dig generera egen elektricitet. Avdraget på fakturan höjs från 15 till 20 procent om du har tillräckligt mycket skatt att räkna av reduktionen mot.

Ändra i Visma eEkonomi

Du måste själv göra den här ändringen i ditt Visma

1. Navigera till Företagsinställningar

2. Klicka på fliken Faktureringsuppgifter

3. Under sektionen Grön teknik ändra Procentsats för installation av solceller till 20,00