Ulkoasu
Kuinka voin määritellä kauppaversioille yksilölliset etusivut?
Kuinka voin määritellä kauppaversioille yksilölliset etusivut?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos käytät verkkokauppasi eri versioita kuin erillisiä verkkokauppoja (niin että kaikilla kauppaversioilla on yksilölliset tuotevalikoimat, infosivut, asetukset, jne.) saatat haluta antaa kauppaversioille myös yksilölliset ulkoasut, jolloin ne eroavat toisistaan selvästi myös imagon puolesta.

Jos haluat luoda versiokohtaisille etusivuille yksilölliset ulkoasut, sinulta vaaditaan HTML/CSS-osaamista. Voit myös antaa tehtävän verkkokauppasi ulkoasun suunnittelijalle tai tilata projektin MyCashflow'lta.

Tarvitset yksilöllisten etusivujen määrittämistä varten Web Designer -laajennuksen. Laajennuksen avulla saat käyttöön hakukoneoptimoinnin työkalut ja FTP-tunnukset.

Yksilöllisen etusivun laatiminen

1. Laadi uusi sivupohja, josta tulee halutun version etusivu. Sijoita sivupohja teeman /category-kansioon.

2. Valitse halutun version asetuksissa verkkokaupan tuotevalikoimaksi tuoteryhmä, jonka haluat toimivan version etusivuna.

3. Valitse lopuksi tälle tuoteryhmälle käyttöön sivupohja, jonka loit ensimmäisessä kohdassa.

Teemaan sijoitetut sivupohjat näkyvät välimuistin vuoksi pienellä viiveellä tuoteryhmän asetuksissa. Odota ainakin 1 minuutti ennen kuin yrität valita sivupohjaa.

Jos Web Designer -laajennus ei ole käytössä, et voi valita tuoteryhmälle omaa sivupohjaa.

Nyt käsittelemäsi versio käyttää etusivunaan valitsemaasi tuoteryhmää, jolla on oma yksilöllinen sivupohja. Toista sama kaikille kauppaversioille, joille haluat määrittää yksilöllisen etusivun.