Tilaukset
Onko tilatuista tuotteista mahdollista luoda lista, jossa eritellään tuotteiden toimittajat?
Onko tilatuista tuotteista mahdollista luoda lista, jossa eritellään tuotteiden toimittajat?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat tarkkailla, minkä toimittajien tuotteita tilataan verkkokaupastasi minkäkin verran, saatat haluta luoda toimittajittain eritellyn raportin. Valitettavasti MyCashflow'ssa ei ole saatavilla valmista raporttia tätä tarkoitusta varten, mutta sen sijaan voit luoda toimittajakohtaisia tilausraportteja.

Näin voit luoda jokaisen toimittajasi tuotteista oman myyntiraporttinsa, jolloin voit tarkkailla myyntiä toimittajakohtaisesti.

Toimittajakohtaisen raportin luominen

Jotta voit luoda toimittajakohtaisen raportin, sinun on luotava jokaista toimittajaa varten uusi tallennettu haku, joka sisällyttää tarvittavat tuotteet raportille.

1. Paina Tuotteet-sivun alalaidassa Luo tallennettu haku -painiketta.

2. Valitse haun suodattimeksi Toimittaja, ja hakukohteeksi haluamasi toimittaja.

3. Testaa että haku löytää kaikki tarvittavat tuotteet painamalla Etsi-painiketta.
    Jos haun sisältö on kunnossa, tallenna haku esimerkiksi haettavan toimittajan nimellä.

Kun olet luonut tallennetun haun, joka löytää halutun toimittajan tuotteet, voit ladata raportin kyseisistä tuotteista:

1. Mene sivulle Raportit > Myydyt tuotteet.

2. Valitse raportin tallennetuksi tuotehauksi jokin luomistasi toimittajahauista.

3. Tarkista että oikeat tuotteet näkyvät raportilla ja lataa raportti.